In Conversation is een serie gesprekken tussen boeiden mensen met visie. Deze conversation tussen twee veelgeprezen experts op het vlak van onderwijsvernieuwing gaat over wat Australië kan leren van Finland. De gesprekspartners zijn Pasi Sahlberg, de auteur van het boek Finnish Lessons en een van de meest vooraanstaande autoriteiten op het gebied van onderwijsvernieuwing, en John Hattie, de auteur van het boek  Visible Learning.

Klik hier voor een directe link naar de video op youtube van dit verhelderende gesprek.

Pasi Sahlberg is Director General of the Centre for International Mobility and Cooperation (CIMO) in the Ministry of Education in Finland. He has worked as a teacher, teacher-educator, policy advisor and director, and for the World Bank and European Commission.

Professor John Hattie is director of the Melbourne Education Research Institute at the University of Melbourne’s Graduate School of Education. His influential 2008 book Visible Learning: A synthesis of over 800 Meta-Analyses Relating to Achievement is believed to be the world’s largest evidence-based study into the factors which improve student learning.